Menu
Menu

Ankkurilahti

Limingan Ankkurilahden yritysalueelle, Ouluun johtavan moottoritien varteen, on kaavoitettu 70 uutta isoa ja edullista tonttia yrityksille. Näin Ankkurilahti kasvaa yli sadan yritystontin keskittymäksi. Tällä hetkellä pelkästään Tupoksen ABC:llä vierailee yli 2,2 miljoonaa asiakasta vuodessa ja lähes 6 miljoonaa autoilijaa näkee alueella sijaitsevat yritykset.
Ankkurilahti, jos jokin, on loistava paikka yrityksellesi näkyä.

Liminganportti

Liminganportti II on Liminganportin yritysalueen laajennus erittäin vilkkaan valtatie 8:n varrella. Liminganportti II:ssa yrityksesi näkyvyys on loistava: Ouluun johtavan moottoritien liikenteestä 70 % kulkee juuri kasitien kautta. Yrityskeskittymä näkyy Oulun moottoritien eteläiseen päätepisteeseen Haaransillan liikenneympyrään. Myös logistisesti sijainti on paras mahdollinen. Erityisesti palvelun ja kaupan alan yrityksille Liminganportti onkin ohittamaton kokonaisuus.

Taulu2

hyvä, parempi, liminka

Limingan saavutettavuus on täysin omaa luokkaansa. 4h matka-ajan päässä asuu 1,38 miljoonaa suomalaista. Ankkurilahden kohdalla vuosittainen liikennemäärä on 5,5 miljoonaa autoa ja pelkästään Tupoksen ABC:lla käy vuosittain n. 2,2 miljoonaa asiakasta. Suomen toiseksi vilkkaimmalle lentokentällekin on matkaa vain noin 15 minuuttia.

Kaiken hyvän lisäksi, Liminka on vielä Suomen nuorin kunta. Kouluttautuneisuutemme on Suomen 7. parasta. 

LIMINGAN yritystontit

Osoite

Yritysalue

Tontin koko

Tontin Tyyppi

Hinta

Ekokorttelin vapaat!

Ekokortteli

Lisätietoja

tulossa pian!

5 € / m2

Lisäksi

Ankkurilahden alueella on maanomistajia, jotka ovat valmiita rakentamaan vuokratiloja niitä tarvitseville nopeallakin aikataululla. Voit olla yhteyksissä vuokratilojen osalta: Teemu Haapala, elinkeinojohtaja, 044 577 9037, teemu.haapala ÄT liminka.fi

Ankkurilahden alueella on kiinteistöjen omistajia, joilla on tarjolla tiloja vuokralle. Voit olla yhteyksissä vuokratilojen osalta: Teemu Haapala, elinkeinojohtaja, 044 577 9037, teemu.haapala ÄT liminka.fi

LÖytyikö sopiva tontti tai heräsikö kysymyksiä?

Soita, laita sähköpostia tai tai jätä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Limingan yritystontit

040 669 4876
kaj.sartorisio@liminka.fi

  Limingan kunta
  Lakeustalo, Liminganraitti 10 C,
  91900 Liminka
  kunta@liminka.fi
  y-tunnus 0186553-2

  Tietosuojaseloste